Vodeći vas vašim okusnim pupoljcima – spojite najukusniju i najbolju dijetu za mršavljenje

Ljudi često ne žele ozbiljno pristupiti rutini mršavljenja zbog potrebnih odricanja, a najzahtjevnija se odnosi na nejestivu prehranu koja se čini samo štapićima mrkve i vodom. Nekako je dijeta, riječ, postala lišena svog pravog značenja – potpunog zdravog sustava prehrane dovoljno da ostanete zdravi, a znači upravo suprotno od – gladovanja. Dobro zaokružen plan prehrane može biti najbolja dijeta za mršavljenje: što ste sretniji s onim što jedete, veća je vjerojatnost da ćete se držati plana.

Maslaci s orašastim plodovima djeluju tako bogati, čak i grešni, da se čini logičnim kloniti ih se. Ali mogu biti izvrstan izvor zdravih mono nezasićenih masti koje su dobre za vas. Ako možete pronaći maslac od indijskih oraščića, to može biti čak i bolje od maslaca od kikirikija: samo ako ga niste svi zasjeli. Sjetite se toga, sami orašasti plodovi su prilično važni za najbolju dijetu za mršavljenje koja može postojati. Imaju omega-3 masne kiseline, koje su dobre za vaš kolesterol. Ne zaslužuju sve masti da budu protjerane iz vašeg svijeta. Dok radite sastavljajući najbolju dijetu za mršavljenje koja postoji, kako vas visoki obilni sendviči privlače? Složite ih visoko i duboko s delikatesnim mesom, pečenom puretinom, odličnim lisnatim povrćem i rajčicom. Sve ih napunite u kruh od cjelovitih žitarica bogatih vlaknima i spremni ste. Više ni ne zvuči kao da ste na dijeti. Pokušajte odabrati govedinu koja nije uzgojena na kukuruzu: to je meso mršavije. Neke specijalitete ih nose. Quiche napravljen od bjelanjaka i nemasnog sira i jogurta također može biti izvrstan napitak uz taj sendvič.

Banane i grejp predstavljaju najbolju dijetu za mršavljenje. A grejp je borac masnih stanica. Ako ovo voće postane dio vašeg svakodnevnog obroka, zapravo možete otopiti masnoću koju već imate. Naravno, možete uzeti kapsulu grejpa, ali pravu stvar je teško pobijediti. Ako to nije dovoljno da vas potakne da prijeđete na grejp, razmislite o svojstvima u borbi protiv raka po kojima je poznat. Zato na svim zdravstvenim web stranicama prodaju kapsule grejpa. Jabuke su također prirodna hrana za mršavljenje. Imaju malo natrija, a veliku količinu vlakana koja će vam pomoći da dulje ostanete siti; da ne spominjem pomoć kod srčanih bolesti i kolesterola.

Sada ne morate ići potpuno new agey, ali zeleni čaj je dobro poznato sredstvo za mršavljenje. Ono što čini je da povećava brzinu metabolizma u vašem tijelu i pomaže vašem tijelu da brže sagorije masnoću. Za početak, uz to dobivate i sve vrste zdravstvenih prednosti, poput nižeg šećera u krvi, boljeg otkucaja srca i nižeg kolesterola; a smanjuje i vašu ukupnu razinu stresa. Pronalaženje najbolje dijete za mršavljenje znači biti maštovit. Ne imati svu uobičajenu hranu koju volite zaista je užasna stvar; ali s ovakvim idejama mogli biste pronaći potpuno novi skup stvari koje volite.

Objavljeno dana